Ukratko o nama

Kao jedna od prednosti naše kompanije je praćenje trendova u svijetu. Svi modeli, dezeni i materijali su aktuelni, moderni i veoma traženi u ovoj oblasti dizajniranja enterijera.

BOSFOR Stil

Živinice
Bosfor stil  je osnovan 2014 godine i iza sebe ima uspiješan rad u proizvodnji i montaži širokog asortimana  proizvoda u segmentima  svih vrsta zavjesa, žaluzina te ostalog dekora.

Još od osnivanja težimo ka kvalitetu i to je naš osnovni cilj. Sada  već davne 2015. godine prelazimo u d.o.o. kad  proširujemo broj uposlenika i taj broj konstantno je u porastu.

Glavna odlika naše kompanije jeste profesionalnost i brzina prilikom izrade i ugradnje proizvoda iz našeg asortimana.

Pored maloprodaje imamo i veleprodaju, te naš portolijo klijenata uključuje neke od najvećih kompanija u Bosni i Hercegovini.

Bosfor stil trenutno ima tri poslovnice sa sjedištima u Živinicama, Sarajevu i Mostaru.
Za dom sa stilom!
BOSFOR STIL - Prijatelj Vašeg doma.

Vodeća firma u BiH

Sve za uređenje Vašeg doma
Cenan Yavuz - Generalni direktor

BOSFOR Stil

Živinice
zebra-intro.jpg
Bosfor stil je osnovan 2014 godine i iza sebe ima uspiješan rad u proizvodnji i montaži širokog asortimana proizvoda u segmentima svih vrsta zavjesa, žaluzina te ostalog dekora.

Još od osnivanja težimo ka kvalitetu i to je naš osnovni cilj. Sada već davne 2015. godine prelazimo u d.o.o. kad proširujemo broj uposlenika i taj broj konstantno je u porastu.

Glavna odlika naše kompanije jeste profesionalnost i brzina prilikom izrade i ugradnje proizvoda iz našeg asortimana. Pored maloprodaje imamo i veleprodaju, te naš portolijo klijenata uključuje neke od najvećih kompanija u Bosni i Hercegovini.

Bosfor stil trenutno ima tri poslovnice sa sjedištima u Živinicama, Sarajevu i Mostaru.
Za dom sa stilom!

BOSFOR STIL - Prijatelj Vašeg doma.
video-bg-2022.png

Kvalitet je naš prioritet

Naša vizija

Proizvodnja širokog asortimana  proizvoda u segmentima  svih vrsta zavjesa, tapeta, žaluzina te ostalog dekora, za potrebe naših klijenata kojima želimo opravdati povjerenje, te graditi kvalitetnu i kontinuiranu saradnju.

Naša misija

Postati lider kvalitete u oblasti  proizvodnje, trgovine, distribucije i pružanja usluga. Kontinuirano ulagati u znanje kako bismo zadovoljili cjelokupne potrebe  naših klijenata i ponudili im inovativne proizvode u koraku sa svjetskim trendovima.

Garancija kvalitete, ključ našeg uspjeha

Prilikom nabavke materijala, radimo sa kompanijama koje su provjerene i imaju atest. To je naš prioritet, prije i nego krenemo sa izradom. Cijena nas i ne zanima mnogo, najvažnije je kvalitet i provjerenost materijala. Ugovore sklapamo samo sa kompanijama, koje imaju sve ateste, da materijali nema nikakvih negativnih posljedica na zdravlje, kao i certifikat ISO: 911.

Kao jedna od prednosti naše kompanije je praćenje trendova u svijetu. Svi modeli, dezeni i materijali su aktuelni, moderni i veoma traženi u ovoj oblasti dizajniranja enterijera. Zbog toga budite sigurni da ćemo vam uvijek predložiti idejno rješenje uređenja vašeg prostora u skladu sa posljednjim trendom za uređenje enterijera.

Posjedujemo više maloprodajnih objekata na teritoriji Bosne i Hercegovine. Rolo zavjese su odlična zaštita od sunca i služe da uljepšaju svaku prostoriju ili objekat, kao i ostale modele možete pogledati na nekom od naših prodajnih mesta. Svi dezeni platna, modeli i tipovi mehanizama su dostupni na našoj web stranici u dijelu Asortiman.

Pogledajte našu bogatu i kvalitetnu ponudu i izaberite neki od modernih i popularnih mehanizama naših zavjesa i roletni. Biće nam drago da svakom budućem kupcu izađemo u susret sa novim modelima rolo i zebra zavjesa iz našeg asortimana.

Gdje nas možete pronaći

Živinice Grad

Magistralni put (Maline bb) 
75200 Živinice
Bosna i Hercegovina

Kontakt telefon

+387 63 813 470

E-mail adresa

Sarajevo

Safeta Zajke (Rajlovac)
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Kontakt telefon

+387 62 840 020

E-mail adresa

Mostar

Bišće polje bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

Kontakt telefon

+387 63 813 478

E-mail adresa

Gdje nas možete pronaći

Zivinice
Magistralni put (Maline bb) 
75200 Živinice, Bosna i Hercegovina
+387 63 813 470
zivinice@bosfor.ba

Sarajevo
Safeta Zajke (Rajlovac)
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
+387 62 840 020
sarajevo@bosfor.ba

Mostar

Bišće polje bb
88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
+387 63 813 478
mostar@bosfor.ba

Veleprodaja
Magistralni put (Maline bb) 
75200 Živinice, Bosna i Hercegovina
+387 60 34 62 604
veleprodaja@bosfor.ba
logo.jpg
© 2021 | BOSFOR Stil d.o.o.
Sva prava pridržana.

Designed by: