Aktuelnosti

BOSFOR STIL D.O.O.

Blog

Korporativni VIDEO

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naš Korporativni PROMO video u kojem ćemo pokušati predstaviti našu kompaniju svim našim kupcima.

AKCIJA - Utapajući komarnik

Ovim putem želimo da obavjestimo sve naše buduće kupce, da je u periodu od 01.11. - 31.12.2021. u svim našim poslovnicama na snazi akcija u kojoj prilikom kupovine naših proizvoda u iznosu preko 300 KM, svaki kupac gratis dobija "Utapajući komarnik po mjeri (do 1m2)".

NOVO - Pametni sto sa ladicama

Klub sto, po potrebi pretvorite u trpezarijski u samo par poteza. Podesite visinu koju želite, jednostavnim stiskom ručice za podizanje ploče i uživajte u ručku ili večeri sa porodicom ili prijateljima. Elegentni, moderni, praktični i multifunkcionalni stolovi koji štede Vaš prostor.

Kako odabrati zavjese ?

O načinu vješanja zavjesa ovisi odabir karniše. Veliki je izbor karniša / vodilica različitih materijala – drvene, željezne, plastične, aluminijske. Ista tkanina može stvoriti razigrani i romantični ugođaj ako je postavimo kao naboranu zavjesu na podizanje, a moderan i jednostavan ugođaj postavimo li je kao panele ili pakete.

Minimalizam doprinosi iznimnoj vrijednosti

Vrijeme je da promislimo i ponovno odlučimo što je nama bitno. Sada, više nego ikad, sve je veći osjećaj za potrebnom promjenom i obnovom. Ljudi posvuda razmišljaju o onome što se dogodilo, što jest i što bi moglo biti u budućnosti. To je poput svježeg povjetarca i nove polazne točke koja nas inspirira u dizajnerskom pristupu. Dobro došli u novo doba.

Kako održavati rolo zavjese?

Zavjese su praktičan, modni i funkcionalni element jednog enterijera. One su vrlo pogodne za različite tipove prostorija, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim objektima. Imaju primjenu gotovo svuda. Od onog ko uređuje eneterijer zavisi da li će se opredijeliti za rolo zavjese ili neku drugu vrstu zavjesa.

Najbolje kombinacije boja

Svako voli uživati u pogledu na prirodu dok sjedi pored prozora, tako da dekoracija uvijek treba da bude moderna, lijepa i atraktivna. Čak i kada prvi put uđete u sobu, prva stvar koju ćete primijetiti je boja prostorije i prozora. Pronalaženje pravih prozorskih zastora i zavjesa može biti izazovan i težak zadatak, ali uz naše savjete, sigurno ćete napraviti najbolji izbor.

Zašto odabrati trakaste zavjese?

Trake širine 127 milimetara čine trakaste zavjese. U izradi ove vrste zavjesa koriste se plastificirane tkanine. Što se tiče glavnih karakteristika trakaste zavjese su antistatične, ne skupljaju neprijatne mirise i prašinu i veoma su jednostavne za održavanje. Pored raznovrsnih tkanina u izradi se još koristi aluminijum i PVC.

Gdje nas možete pronaći

Živinice Grad

Magistralni put (Maline bb) 
75200 Živinice
Bosna i Hercegovina

Kontakt telefon

+387 63 813 470

E-mail adresa

Sarajevo

Safeta Zajke (Rajlovac)
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Kontakt telefon

+387 62 840 020

E-mail adresa

Mostar

Bišće polje bb
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

Kontakt telefon

+387 63 813 478

E-mail adresa

Gdje nas možete pronaći

Zivinice
Magistralni put (Maline bb) 
75200 Živinice, Bosna i Hercegovina
+387 63 813 470
zivinice@bosfor.ba

Sarajevo
Safeta Zajke (Rajlovac)
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
+387 62 840 020
sarajevo@bosfor.ba

Mostar

Bišće polje bb
88000 Mostar, Bosna i Hercegovina
+387 63 813 478
mostar@bosfor.ba

Veleprodaja
Magistralni put (Maline bb) 
75200 Živinice, Bosna i Hercegovina
+387 60 34 62 604
veleprodaja@bosfor.ba
logo.jpg
© 2021 | BOSFOR Stil d.o.o.
Sva prava pridržana.

Designed by: